Workshop vilten van catcave

 70.00

Workshop vilten van catcave.

In deze cursus leer je zelf vilten van een kattenmand. Geschoren schapenwol gaan we bewerken tot een kattenmand. Eerst zacht en met gevoel de wol aanbrengen en daarna stevig de wol vervilten tot een fijne plek voor je huisdier.

Wij van Bos in Wol zijn dol op schapenvachten en willen graag andere mensen er mee laten kennis maken daarom bieden we een individuele workshop aan voor het zelf leren vilten.
De workshop, waarbij u persoonlijk 1-op-1 begeleid wordt, vindt plaats in ons wolatelier aan huis. Het voordeel van individuele begeleiding is dat we u stap voor stap persoonlijk kunnen begeleiden en tips kunnen geven. Samen kunnen we bij aanvang de vorm en kleur bepalen. Na ongeveer 2 uur kan de kattenmand gewassen worden en neemt u deze dan ook na de cursus schoon mee naar huis.

De wol wordt hoofdzakelijk van het kempisch heideschaap gebruikt, welke prettig vilt. De wol komt bij herder Bos en schaap vandaan. Zijn kudde schapen wordt ingezet bij begrazingsprojecten rond de stad Nijmegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantal deelnemers: 1 of 2 deelnemers

Wanneer?
We kunnen uw individuele workshop gedurende het hele jaar door verzorgen op een dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 2018.

Bel of mail gerust voor een afspraak.
Post@bosinwol.nl of 06-51879468

 

Duur van workshop:
In circa 3 uur tijd hebben we samen een catcave klaar liggen die (nog wel nat) mee naar huis kan.

Prijs van een individuele workshop:
70,- euro per catcave. Prijs is inclusief materialen zoals ruwe schapenvacht en gekaarde wol. En uiteraard een pauze met koffie/thee en wat lekkers.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop vilten van catcave” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *